Over ons

Wij zijn zorg en welzijn projectenbank een website waarop alle projecten omtrent de zorg en welzijn branche zijn samengevoegd. Zo kunt u makkelijk achterhalen welke projecten er lopen in de branche zorg en welzijn en kunt u kijken wel projecten er nog komen in de toekomst. Op deze website vindt u dus alle informatie die betrekking heeft op zorg en welzijn. De twee dochter website Eenzaamheid Ouderen en Multiculturele buurt zijn ook in deze website opgenomen waardoor er een totaaloverzicht is gecreëerd van de gehele branche.

Ons doel

Het doel van de website is om een centraal punt te creëren waar alle projecten zijn weergeven. Hierbij kunt u informatie raadplegen over verschillende projecten. Zo kunt de u de ontwikkelingen en inspanning in de branche volgen waarbij vragen uit de samenleving beantwoord zullen worden.

Voeg uw project

Wilt u project aanmelden voor deze projectenbank dan is het van belang dat uw project zorg en welzijn gerelateerd is. Op deze website kunt u uw website waarop het project gepresenteerd staat makkelijk registeren en toevoegen aan de databank voor projecten omtrent zorg en welzijn.

Projecten in zorg en welzijn

Door het toevoegen en bijhouden van uw project in zorg kunnen wij een actueel beeld bieden van projecten die lopen in de branche. Zo kan iedereen hier terecht om te kijken welke projecten op het moment worden volbracht en wat de doelen zijn van deze projecten. Wilt u meer te weten over een bepaald project of wilt u weten welke projecten een in de toekomst nog zullen plaats vinden al deze informatie kunt u gemakkelijk vinden op deze website.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots